DET NYE HUS #9 - KLINKEGULVE OG SMÅ ÆNDRINGER

Dag 96, d. 04. februar 2019.
For halvanden uge siden var vi til møde med flisemureren en tidlig mørk morgen. Det var godt at vi lige mødtes, for der var en misforståelse som vi fik rettet op på.
Vi har valgt en mørk grå 60 x 30 klinke til gulvene i entre, bryggers, køkken og baderum og på væggene i brusenicher en lysere grå klinke hvori der er fræset spor så de fremstår mindre efter fugning.

Fliserne er dækket af, så de bliver beskyttet imens arbejdet forsætter inde i huset.
Efter at indretningen er påbegyndt, har vi opdaget et par ting, som vi ikke lige havde opfanget på de plantegninger, vi blev præsenteret for.
F.eks. fik jeg et mindre chok for nogle uger siden, da jeg så den kasse der var bygget om cisternen på det ene badeværelse. En kæmpe kasse som gik ind foran åbningen i brusenichen.
Heldigvis fik vi kontakt med byggelederen inden gulvet blev klargjort til klinker og det blev ændret i sidste øjeblik.
Hvad det så kommer til at koste ekstra, ved vi ikke, men vi er glade for at vi nåede at få det rettet.
En anden ting vi ikke har været opmærksomme på, er at vinduesglasset i baderummene er matterrede og i det ene ønsker vi det ændret til klart glas for at få mere lys ind.
Indendøre er der spartlet vægge og ved at være klar til at sætte filt på væggene

Udendøre på grunden er der rodet nu, her ligger byggeaffald i bunker og det våde vejr pynter heller ikke på scenariet.
Det ser ikke ud som om der er sket noget udvendigt siden facaden blev muret. En stor del af huset er stadig pakket ind i vintermåtter. Murstenene er pæne - fugen skal efter sigende blive meget lys når den tørrer op.
Egernsund mursten - 2.1.64 Limux 

Kommentarer

  1. Godt I kom forbi og fik fejlene rettet, der skal åbenbart holdes øje, så der ikke sker misforståelser.

    SvarSlet
  2. Ja, det var så heldigt at vi opdagede det før der blev gjort klar til klinker for det ville vi ikke selv kunne rette pænt efterfølgende. Vinduesglasset ville altid kunne skiftes.
    Vi har været heldige i forbindelse med vandhane til orangeriet som var placeret uhensigtmæssigt på tegningen, det kunne VVS manden se og han foreslog straks en bedre placering.

    SvarSlet

Send en kommentar