DET NYE HUS #6 - UNDERTAG

Dag 52, d. 22. december 2018
I disse juledage ligger byggeriet stille, men det kan man ikke påstå at det har gjort indtil nu. I regn og slud er der blevet arbejdet og inden juleferien blev huset lukket i toppen. Der er altså kommet undertag og vi ser også at isoleringen på loftet er godt igang.
Hvad vi også ser og konstaterer, er at det med plads til opbevaring på loftet, bliver så som så, for ikke at sige nul plads...
Vi har jo valgt skråt loft i stue-alrum (såkaldt "sakseloft") og i den anden del fylder isolering, ventilation og andre instalationer det meste.
Hvis vi er heldige bliver der lidt loftrum over carport og skur.
Juledag var vi igen på besøg og byggepladsen gør sig godt i solskin, så det var en god dag at præsentere vores kommende hjem for vores to sønner.

Kommentarer

 1. Det er spændende at følge byggeriet og se huset tage form. Har I mulighed for en anden form for opbevaring, nu hvor det ikke bliver på loftet over selve huset?
  Her hos os har vi hverken loftsrum eller kælder og måtte få bygget en hel skabsvæk til opbevaring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også en skabsvæg og hvis det bliver nødvendigt må vi opbevare noget i det isolerede skur og ellers må vi smide noget mere ud :-)

   Slet
 2. Ja det går rask fremad, synd der ikke bliver plads til opbevaring på loftet. Vi har lidt loft over garagen, det bliver udnyttet godt, siger Bent. Jeg har ikke været deroppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt ærgerligt, men måske er det en god grund til at rydde endnu mere op og ud i vores ting :-)

   Slet

Send en kommentar