onsdag den 1. januar 2014

Når højtidens pynt får lov at blive fremme

De store trækugler som jeg købte for nylig i London er ikke "rigtig" julepynt, synes jeg. De skal i hvertfald pynte i min stue hele året. 

Men jeg har en tendens til at lade enkelte dele af jule- eller påskepynten blive fremme. Sådan har det altid været og det er derfor du på mine billeder kan støde på en trylledejsgås med nissehue, countrystyle engle i forskellige afskygninger, påskelam, æg samt juletræer i forskellige materialer stående hist og pist. Kender du det?







5 kommentarer:

Madame sagde ...

Dine store trækugler er utroligt smukke.
Jeg har lige som dig enkelte dele af julepynten fremme hele året.

Susan Durup sagde ...

Jeg kender det så godt :-) Men egentligt så er der ikke SÅ stor forskel på om her er pyntet til jul eller ej. Jeg spreder med let hånd smukke glaskugler i mine opstillinger og på fadene, og tilsætter lidt gran og sukker. Lys er her altid masser af, ligesom madonnafigurer og glaskogler :-)
Smukke billeder du viser os.
Tak for hyggelige stunder i året der er gået - jeg glæder mig til at at følge med herinde i det nye år.
Mange hilsner fra Susan

Pondside sagde ...

There are many things around the house, year-round, that aren't specifically for Christmas, but take on a certain special aspect at this time year. Why not let them shine?

folehave's univers sagde ...

Fantastisk smukt får, du har. Jo da, jeg har i 23 år, haft Tokenissen hængende fremme. Min yngste søns nisse som jeg købte hans første jul.
Tak for kommentar, hos mig.

Tante Mali sagde ...

Hi Dear,
nice decoration. Love the balls under glas!
Have a wonderful time
Elisabeth